1. Rekisterinpitäjä

SaiRak Oy

Munckinkatu 22 As 4

05820 Hyvinkää

p.0440322897

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2. Rekisteriasiat

Vastaamme viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin

3. Rekisterin nimi

SaiRak Oyn toiminnassa syntyy kahdenlaisia rekistereitä.

1 SaiRak Oy:n asiakasrekisteri

Laskutusohjelman tallentama asiakasrekisteri laskutusta varten (paikallinen)

2. SaiRak Oy:n Potilastietojärjestelmä

Kotisairaanhoidon ja kotihoidon asiakasrekisteri ja asiakastietokanta (lainvaatima). Käytössä on verkon yli toimiva mobiili kirjausjärjestelmä.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen, sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely. Tietoja ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille. Potilastietojärjestelmän käyttö on terveydenhuollossa annettujen ohjeiden ja vaatimusten mukaista.

5. Rekisterin tietosisältö

Laskutuksen Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot

Potilastietojärjestelmä:

Potilastietojärjestelmä sisältää kaikki lain ja asetusten vaatimat salassapidettävät ja määräajan säilytettävät hoitoon, hoivaan ja huolenpitoon, asiakkaan vointiin ja sairauksiin liittyvät  liittyvät asiat.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän toimesta. Tiedot kirjaa SaiRak Oy:n työntekijä. Kaikki Potilasrekisteriin pääsevät henkilöt on perehdytetty tietosuoja säädöksiin ja hyvän tavan mukaiseen toimintaan. Kaikki potilasrekisteriin pääsevät ovat vaitiolovelvollisia terveydenhuollon ammattilaisia.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle siinämäärin, kuin se on laillista ja palvelun toiminnan varmistamiseksi välttämätöntä.

8. Tietojen tarkastaminen, muuttaminen ja poistaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Ota yhteyttä SaiRak Oy p.0440322897 sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

 

Bookmark This

Follow Us

Powered by CoalaWeb