Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut

Kotisairaanhoito ja hoivapalvelutTarjoamme kotisairaanhoitoa ja hoivapalveluita kotiin Hyvinkään, Mäntsälän, Järvenpään, Jokelan ja Kellokosken alueella. Annamme aikaa asiakkaalle ja / tai hänen omaiselleen. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan tarve. Erityisosaamisenamme on sisätaudit sekä psykiatrinen hoitotyö.

 Mitä kotisairaanhoito on?

Kotisairaanhoito on lääkärin määräämää tai hoitajan laatimaan hoitosuunnitelmaan perustuvaa kotona tapahtuvaa hoitotyötä. Kotisairaanhoitoa toteuttaa aina sairaanhoitaja tai lähi-/perushoitaja.

Kun tarvitset yksittäisen hoitokäynnin tai pidempiaikaista hoitoa ja voinnin seurantaa, me olemme oikea valinta.

Olemme tarvittaessa mukana sairaalasta kotiutumisen tukena, teemme haavaahoitoja, jaamme lääkkeitä ja kuljemme rinnalla, tukien kuntoutumista.

Mottomme on: Sairaanhoitoa rakkaudella.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisia, joilta saa turvallista hoitoa ja hoivaa kotiympäristössä.

Toimintamme on vastuuvakuutettua ja sille on Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) lupa. Kotitalousvähennys verotuksessa koskee joitakin palveluitamme.

Toimialueet:

Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut Hyvinkää

Kun tarvitset yksittäisen hoitokäynnin tai pidempiaikaisen sairauden hoidon ja voinnin seuranna, me olemme oikea valinta.

Olemme tarvittaessa mukana sairaalasta kotiutumisen tukena, teemme haavaahoitoja, jaamme lääkkeitä ja kuljemme rinnalla tukien kuntoutumista.

Mottomme on: Sairaanhoitoa rakkaudella

Lue lisää

Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut Mäntsälä

Mäntsälän alueen kotihoidon ja kotisairaanhoidon vastaavat työntekijät ovat sairaanhoitaja Mika Valtonen ja perushoitaja Riitta Virtanen.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kokonaisvaltainen kotona asumisen tuki. Autamme kodin askareissa, avustamme asioinneissa ja hoidamme sairaanhoidolliset tehtävät.

Eriyisosaaminen Mäntsälän alueella:

Sisätaudit sekä mielenterveys ja päihdetyö.

Lue lisää

Tilaa renkaiden vaihto kotiin p.04403228978 (palvelu Mäntsälässä ja Hyvinkäällä)