Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut.

Tarjoamme kotisairaanhoitoa ja hoivapalveluita kotiin Hyvinkään, Mäntsälän, Järvenpään, Jokelan ja Kellokosken alueella. Annamme aikaa asiakkaalle ja / tai hänen omaiselleen. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan tarve. Erityisosaamisenamme on sisätaudit sekä psykiatrinen hoitotyö.

 Mitä kotisairaanhoito on?

Kotisairaanhoito on lääkärin määräämää tai hoitajan laatimaan hoitosuunnitelmaan perustuvaa kotona tapahtuvaa hoitotyötä. Kotisairaanhoitoa toteuttaa aina sairaanhoitaja tai lähi-/perushoitaja.

Kun tarvitset yksittäisen hoitokäynnin tai pidempiaikaista hoitoa ja voinnin seurantaa, me olemme oikea valinta.

Olemme tarvittaessa mukana sairaalasta kotiutumisen tukena, teemme haavaahoitoja, jaamme lääkkeitä ja kuljemme rinnalla, tukien kuntoutumista.

Mottomme on: Sairaanhoitoa rakkaudella.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisia, joilta saa turvallista hoitoa ja hoivaa kotiympäristössä.

Toimintamme on vastuuvakuutettua ja sille on Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) lupa. Kotitalousvähennys verotuksessa koskee joitakin palveluitamme.

Toimialueet:

 

Hoivapalvelut

Hoivapalvelumme koostuu koulutetun hoitotyön ammattilaisen antamasta yksilölliseen suunnitelmaan perustuvasta hoivasta ja huolenpidosta. Hoivapalvelun tarkoituksena on...

Kotiutumisen tuki

Kun sinä tai omaisesi olette kotiutumassa sairaalasta tai terveyskeskuksesta, palvelumme takaa turvallisen siirtymisen kotiin ja...