Etsitkö itsellesi, työryhmällesi tai joukkueellesi laadukasta koulutusta. Tutustu tarjontaamme. Meillä on vankka kokemus erilaisista ensiapuun liittyvistä koulutuksista. Olemme toteuttaneet hyvin erilaisiin tarpeisiin yksilöllisesti suunniteltuja ensiapu ja elvytyskoulutuksia, lisäksi meiltä voi tilata EA1 ja EA2 koulutuksia.

 

Vuodesta 2001 lähtien olemme toteuttaneet työyhteisöjen väkivallan ennaltaehkäisyn ja turvallisten hoidollisten kiinnipitojen koulutuksia. Koulutuksia toteutettiin aluksi nimikkeellä VET/VETH, myöhemmin MAPA nimikkeellä. Nyt olemme palanneet kouluttamaan VETH ja SOTE-turva nimikkeillä. Kouluttajamme toimivat aikanaan myös MAPA-kouluttajien kouluttajina, nykyisin emme osallistu kyseisen menetelmän kouluttamiseen.

SOTE-turva koulutuksiemme lähtökohta on joustava työyksiköiden tarpeista nouseva koulutussisältö. Koulutuksen kesto on 1-6 työpäivää. Koulutus  sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia. Toteutamme tarvittaessa myös lyhyitä 2-8 tunnin irtautumistaitojen koulutuksia.

Ensiapu, VETH ja SOTE-turva koulutuksista voit tiedustella Mikalta

Hoitajamme pitävät myös ajoittain tietoisuustaitojen koulutuksia. Tutustu koulutuksen sisältöön tästä.

Tietoisuustaito asioissa voit olla yhteydessä Riitta Virtaseen