Riitta Korpisuo

Perushoitaja, hallituksen puheenjohtaja

+358 407 215 615

riitta.virtanen@sairak.com

Mäntsälä/Hyvinkää/Kellokoski

Erityisosaamisena vanhustenhoito, akuutti- ja kuntoutuspsykiatria


Olen valmistunut perushoitajaksi v. 1989. Työn ohessa olen myöhemmin opiskellut aina jotakin mm. vanhustyönopintoja Laureassa ja psykologian perusopinnot Turun avoimessa yliopistossa. Olen yrittänyt ylläpitää ja parantaa ammattitaitoa myös erilaisten luentojen ja kurssien kautta.

Luottamustoimia ja vapaaehtoistyötä minulla on ollut koko aikuisikäni liittyen joko lasten harrastuksiin tai omiin kiinnostuksen kohteisiini. Henkilökohtaisesti läheisin ja tärkein on ollut ADHD-yhdistyksen ja –liiton toiminta. Olin kuusi vuotta ADHD-liiton hallituksessa. Vielä pidempään olen ollut mukana Lahden Seudun ADHD-yhdistyksen toiminnassa erilaisissa luottamustehtävissä sekä vapaaehtoisena. Näiden vuosien mittaan olen vetänyt niin vanhempien vertaistukiryhmää kuin ADHD-oireisten nuorten vertaistukiryhmää. Olen käynyt luennoimassa ADHD-asiosta ja valmis tekemään tätä myös yrityksemme kautta. Minua voi pyytää kertomaan ADHD:sta perustietoa ja / tai kokemuksia omaisena vanhempainiltoihin, harrastusohjaajille jne.

Työhistoriani on alkanut Tampereen yliopistollisesta sairaalasta valmistumiseni jälkeen sisätautien klinikasta, vuorottelin munuaistautien vuodeosastolla ja dialyysissa. Myöhemmin olen ollut terveyskeskuksen vuodeosastolla, olen hoitanut somaattisesti sairastavia sekä dementoivaa sairautta sairastavia vanhuksia. Viimeiset vuodet olen työskennellyt Kellokosken sairaalassa. Minulle on tuttua sekä mielialahäiriöt että psykoosisairaudet. Olen työskennellyt akuuttiosastoilla sekä kuntoutusosastoilla.

Pienen hetken kävin työskentelemässä myös kunnallisessa kotihoidossa nähden arjen jossa vanhukset elävät ja huolen mikä monilla omaisilla heistä on. Asiakkaat ovat monesti yksinäisiä vanhuksia tai sairaita. He kaipaavat seuraa ja turvallisuutta sekä apua arkipäivän asioihin, mutta resurssit ovat usein riittämättömiä vastaamaan tähän tarpeeseen.

Syy, miksi olen lähtenyt yrittäjäksi lähtee tavastani tehdä työtä. Haluan tehdä työtä kuntouttavasti ja asiakkaan jäljellä olevia voimavaroja tukien. Haluan että asiakas kokee tulleensa kohdatuksi kiireettömästi, käynnillä pitää olla aikaa puhua asiakasta huolettavista asioista. Omaisten huoli on monesti suuri ja heidän pitää voida osallistua mahdollisuuksien mukaan hoitoon.

Voin käydä yksittäisillä käynneillä vaikkapa poistamassa tikit tai sopia pidemmästä asiakassuhteesta joka voi sisältää keskusteluja, lääkehoitoa, suihkuapua, kodinhoidollista apua, haavahoidot tai vaikkapa asiointiapua. Ottaessasi yhteyttä voimme sopia maksuttoman kartoituskäynnin, jolloin voimme miettiä millaista apua sinun tai omaisesi tarvitsette ja suunnitella käynnit sen mukaisiksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

yrityksestämme yleisesti

Huomaathan että kotisairaanhoito on alv-verotonta ja siitä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys. Toimintamme on potilasvastuuvakuutettua ja olemme myös tapaturmavakuutettuja. Olemme terveydenhuollon ammattilaisia ja meillä kaikilla on lääkehoidonlupa. Mikäli tarvitset hoitoa / palvelua jota minä en voi tarjota mutta jota yrityksemme tarjoaa, ohjaan sinulle oikean henkilön toteuttamaan sitä.